Håret du donerer

… får nytt liv hos andre! Vi i Apollo Hårsenter-kjeden jobber med å gi folk i alle aldre en ny og bedre hårhverdag. Donorhåret vi mottar brukes til å spesiallage naturtro hårdeler og parykker til personer som sliter med tynt hår og hårtap. At hårerstatningene både ser og føles ekte ut, takker vi deg som vil donere hår for. Ditt bidrag verdsettes høyt av våre kunder. 

Donorhår ble løsningen på hårtapet

Tiril er en aktiv tenåringsjente fra Haugesund, med en utfordring som ikke synes lenger. Tiril har nemlig alopecia areata og begynte å miste håret før hun ble ett år gammel. I første klasse var hun nesten hårløs. I tredje klasse mistet hun alt håret. Noen steder har håret vokst ut igjen, på de stedene hun fremdeles mangler hår, bruker hun hårdeler som er spesiallaget til henne. 

«Jeg er veldig glad i det håret jeg har nå. Det er ekte hår fra en norsk donor og kjennes så mykt og godt ut», uttaler Tiril.

Hør hennes historie her.

Lorem ipsum dolor sit amet.

Tiril synes det er ganske tøft gjort av de som donerer bort håret sitt. «Det er veldig snilt av de», understreker hun. 

Fra tynn i håret til styrket selvtillit

Vi vet hvor viktig hår er, også for de som har mistet det. Hår kan påvirke selvfølelsen, derfor er det viktig at det finnes løsninger som oppleves så ekte og varige som mulig. Hos Apollo Hårsenter er vi spesialister på løsninger for hårtap og hodebunnsproblemer, til alle aldersgrupper. Vi tilbyr hjelp enten det er snakk om en tidlig fase, hvor man begynner å bli tynn i håret, eller har kommet lenger og vil erstatte det håret man har mistet.

 

«Apollo Hårsenter er Norges eneste landsdekkende kjede av fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hårtap og hodebunnsproblemer.»

Våre medarbeidere er dedikerte og spesialiserte. Etter flere år som frisør, tok for eksempel Daniel ved Apollo Hårsenter på Lørenskog, et valg; han ville hjelpe andre som virkelig trengte det.

«En av grunnene til at jeg valgte denne spesialiseringen, er at jeg tidligere hadde flere mannlige kunder som slet med hårtap. De samlet håret i en strikk, men når jeg tok den av var det tynt og fjonete. Nå kan jeg faktisk hjelpe dem», sier han.

 

Håper flere vil donere håret sitt

Sprudlende Silje fra Haugesund håper mange vil donere håret sitt, slik at flere som ikke har eget hår kan få en bedre hverdag. Selv har hun flott erstatningshår laget av hår som er donert her i Norge. Norsk donorhår går ikke gjennom kjemisk behandling og beholder dermed sine originale kvaliteter og skjellag. Dette gjør det like mykt og bevegelig på Siljes hode som det en gang var på hodet til den som donerte det.

«Jeg får så mange komplimenter for håret, og det er ingen som ser at det ikke er mitt naturlige hår. Det beveger seg sammen med meg. Donorhår har forandret livet mitt og gjort det mye enklere», understreker Silje takknemlig.

Les Siljes historie og se hennes flotte hår her.

 

Derfor bør du donere
 

  • Norges største hårdugnad; hjelp noen som har mistet håret.

  • Håret ditt, som vanligvis klippes og kastes, kan du nå donere.

  • Slik kan vi lage flere naturtro parykker og hårerstatninger.

  • Fordi flott hår er viktig – også for de som har mistet det!